torsdag den 21. marts 2013


Sokker og snoninger så er den hjemme ......de grønne som en mellemrag de små i merinould, lige at gå til, strikket på en aften. Du kan selv strikke dem eller kontakte mig for at få opskrifterne...

onsdag den 20. marts 2013

Jeg har været på indkøb, på loppemarked,
der faldt jeg over en gammel rejsekuffert fyldt med strikkepinde.
Den måtte jeg simpelthen have med hjem.
Med tanke på, hvor dyre strikkepinde er, er min tanke, at du kan komme og bytte dine strikkepinde.. Konceptet må være, at du bytter et sæt pinde til et andet, altså: du aflever et sæt for at kunne gå hjem med et andet i den størrelse du skal bruge. Der er træpinde, bambuspinde og metalpinde fra str 2 - 25.
Mon ikke det kan fungere i praksis, det har jeg en forventning om

Jeg tænker : hvor bliver den globale opvarmning dog af???? det er jo som om vinteren i år bare ikke vil slippe sit tag.
Jeg er endelig blevet færdig med et lille halstørklæde, der har den finurlighed at det snor sig selv, rundt om halsen. Det er altså ikke så tosset, Jeg har strikket det i uldgarn, som selv skifter farve, det er ca. 120cm langt ..ja...og så en hat der passer til. Det er nok typisk for mig at strikke i matchende farver.

 

lørdag den 16. marts 2013

Hvem kan ikke li' tasker??? her en af filt......... Det overraskede mig, hvor let det var at strikke den og hvor rummelig den efterfølgende viser sig at være...




Strømper af den lange slags..... også til salg...


Jeg nyder at strikke, stort og småt, fra store sweatre til små karklude. Noahs mor har lige holdt fødselsdag og selvfølgelig fik hun en skøn sweater. Åh jeg har strikket på den meget meget længe, det er nemlig en af dem med flere snoninger på hver eneste ret pind, men jeg synes nu også resultatet er rigtig godt.